Wie werkt er in de praktijk

Mijn naam is Dianne van de Klundert, logopedist en praktijkhouder bij Logopediepraktijk D. van de Klundert

Na mijn afgeronde studie aan de Pedagogische Academie heb ik de Opleiding voor Logopedie gevolgd. Na deze in juli 1988 succesvol te hebben afgerond, ben ik in augustus 1988 begonnen bij de Gemeente Zevenaar als logopedist op basisscholen. Vanaf 1989 heb ik, naast deze functie, mijn vrijgevestigde praktijk in Westervoort opgezet. Vele jaren heb ik beide banen met plezier gecombineerd, maar in 2001 besloten mij volledig te richten op mijn eigen praktijk.

Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in het behandelen van zowel kinderen, jong volwassenen als volwassenen op de gebieden stem, taal, spraak, mondgedrag en slikken. Ik ben een gedreven allround logopedist.